HOTEL PRESIDENT**** BY BRAVA HOTELES

L'Hotel President by Brava Hoteles està situat en ple centre de la ciutat de Figueres, just a 800 metres del famós Museu de Salvador Dalí. L'hotel ofereix wifi gratuït a totes les zones comunes. També disposa d’aparcament, atenció a recepció les 24 hores i bugaderia. 

L'Hotel President by Brava Hoteles compta amb una bonica terrassa, un restaurant i un bar. Disposa de 77 habitacions insonoritzades, equipades amb bany i moltes amb banyera jacuzzi. Tenen aire condicionat, minibar, TV, escriptori i articles de bany.

L'establiment també es troba a deu minuts del Museu del Joguet de Catalunya, del Museu de l’Empordà i de l’Església de Sant Pere. Segons els nostre clients, l'Hotel President by Brava Hoteles és ideal per descobrir la ciutat de Figueres i l'Empordà, en família o en parella.

més info
Brava Hoteles
Hotels per a tots els gustos!
DESCOBREIX-LOS AQUÍ
Grups

Grups

Organitzar Convencions, Seminaris o Workshops als nostres hotels és assegurar-se un èxit. Els nostres hotels us ofereixen els seus 30 anys d'experiència en aquest sector. Professionalitat i "savoir-faire".

<p>Gaudeix d'una nit romàntica amb la teva parella i enamora't encara més! Descobreix què inclou el paquet romàntic!</p>
<p> </p>

Escapada Romàntica 2 nits- Hotel President

Gaudeix de la teva parella amb dues nits romàntiques i enamora't encara més! Descobreix què inclou el paquet romàntic!

2 Nits en habitació Doble 

2 Esmorzars Buffet

1 Ampolla de cava a l'habitació

1 Sopar Romántic en el nostre Restaurant

I sortida tardana fins les 14h (segons disponibilitat)

<p>Aprofita aquest oferta i escapa't  a Figueres a l'Hotel President  amb un<strong> 10% de descompte! <br /></strong></p>

OFERTA 2 NITS LAST MINUTE 10% Dte - Hotel President

Aprofita aquest oferta i escapa't  a Figueres a l'Hotel President amb un 10% de Dte.

 *Oferta subjecta a cupo fins final de places.