HOTEL PRESIDENT**** BY BRAVA HOTELES

L'Hotel President by Brava Hoteles està situat en ple centre de la ciutat de Figueres, just a 800 metres del famós Museu de Salvador Dalí. L'hotel ofereix wifi gratuït a totes les zones comunes. També disposa d’aparcament, atenció a recepció les 24 hores i bugaderia. 

L'Hotel President by Brava Hoteles compta amb una bonica terrassa, un restaurant i un bar. Disposa de 77 habitacions insonoritzades, equipades amb bany i moltes amb banyera jacuzzi. Tenen aire condicionat, minibar, TV, escriptori i articles de bany.

L'establiment també es troba a deu minuts del Museu del Joguet de Catalunya, del Museu de l’Empordà i de l’Església de Sant Pere. Segons els nostre clients, l'Hotel President by Brava Hoteles és ideal per descobrir la ciutat de Figueres i l'Empordà, en família o en parella.

més info
Brava Hoteles
Hotels per a tots els gustos!
DESCOBREIX-LOS AQUÍ
Grups

Grups

Organitzar Convencions, Seminaris o Workshops als nostres hotels és assegurar-se un èxit. Els nostres hotels us ofereixen els seus 30 anys d'experiència en aquest sector. Professionalitat i "savoir-faire".

<p><span>Coneixeu l'artista a través de la seva biografia, de la biografia de la seva esposa i musa Gala, els vídeos i les col·leccions permanents de Dalí arreu del món.</span></p>

DALÍ EXPERIENCE 2 NITS + 3 MUSEUS - Hotel President

2 Nits d'allotjament en Habitació Doble

2 Esmorzars buffet

1 Sopar Dalinià

Visita al Teatre Museu Dalí

Visita al Museu Dalí joies

Visita al Museu Casa Dalí a Portlligat

 

<p>Gaudeix d'aquesta oferta i escapa't 3 nits a l'Hotel President amb un<strong> 15% de descompte!<br /></strong></p>
<p> </p>

OFERTA 3 NITS AMB 15% Dte. - Hotel President

Gaudeix d'aquesta oferta i escapa't 3 nits a l'Hotel President amb un 15% de descompte!

 *Oferta Vàlida del 22 de al 31 de agost fins al final d'existències!