ENTORN

Excursions als voltants


A prop dels nostres hotels, podrà visitar l'àrea medieval de Pals i Peratallada, organitzar unes cates dels millors vins, recórrer el prestigiós i magnífic Camí de Ronda, viatjar en vaixell a Tossa de Mar, descobrir el Monestir de Montserrat, el Museu Dalí a Figueres, excursions amb vaixells per tota la Costa Brava.


Perelada

Perelada

Peralada s'alça damunt un petit turó al bell mig de l'Alt Empordà, situació estratègica que ha convertit la vila en una important cruïlla de camins des de temps ja passats. Destaca pel seu caràcter històric: els seus estrets carrers, els museus, el claustre de Sant Domènec, l'impressionant casino-castell amb els seus jardins i la biblioteca. Alberga un dels cellers més importants d'Espanya, oberta a visitants. També el famós camp de golf Peralada. A l'estiu se celebra el Festival de Peralada.

Besalú

Besalú

Besalú es un preciós poble medieval (sX), molt pintoresc i ben conservat, declarat Bé Cultural d'Interès Nacional.

Cadaqués

Cadaqués

Cadaqués està situat al Cap de Creus, aquest poble es va quedar pràcticament aïllat de la resta del continent fins a finals del segle XIX, on la seva única sortida era el mar. De l'antiga vila fortificada queda un baluard i un portal d'arc rebaixat que donava a la platja. És de remarcar l'Església de Santa Maria (s.XVI-.XVIII). La relació de Cadaqués amb l'art s'estableix a través del pintor Salvador Dalí, on va construir la seva curiosa residència.

Parc Natural Cap de Creus

Parc Natural Cap de Creus

La península del cap de Creus constitueix el darrer contrafort dels Pirineus i l'extrem oriental de la península Ibèrica. La costa és abrupta i retallada amb impressionants penya-segats i cales recòndites. Al cim del cap es troba el Monestir de Sant Pere de Rodes, magnífic conjunt arquitectònic benedictí.

Girona

Girona

Girona, ciutat medieval coneixerà la seva història pels seus carrers sinuosos, la catedral, el barri jueu i la seva activitat cultural. Lloc del millor restaurant del món anomenat el Celler de Can Roca.