Habitacions de l’Hotel President by Brava Hoteles

Habitació Doble Confort

Habitació Doble Confort

Des de: 51.12 €

Les habitacions doble confort de l’Hotel President són habitacions àmplies i còmodes, pensades exclusivament pel teu descans. Molt lluminoses i d’estil eclèctic, cada habitació té la seva pròpia personalitat. Les habitacions tenen banys grans, i la majoria gaudeixen de banyera hidromassatge o dutxa.

Reservar ara
Habitació Doble Superior

Habitació Doble Superior

Des de: 61.48 €

Es tracta d'habitacions molt espaioses de 22m2 aproximadament. Les habitacions dobles superiors de l’Hotel President són habitacions romàntiques, ideals per escapades en parella a la ciutat de Figueres o a l’Empordà. Molt àmplies i acollidores, algunes de les habitacions tenen terrassa, banys grans, i algunes  compten amb banyera d’hidromassatge o dutxa.

Reservar ara
Habitacio Triple Comfort

Habitacio Triple Comfort

Des de: 91.08 €

L’Hotel President compta amb habitacions triples per a famílies o grups d’amics. Són habitacions amb 2 espais i 3 llits individuals, molt àmplies pensant en la vostra comoditat, i molt acollidores, decorades pensant amb Dalí.

Allotjament GRATIS per a nens de 3 a 12 anys .

Reservar ara
Habitació Doble amb Jacuzzi

Habitació Doble amb Jacuzzi

Des de: 71.84 €

Les habitacions doble amb jacuzzi de l'Hotel President són habitacions acollidores i àmplies, ideals per a poder relaxar-vos i desconnectar. D'estil eclèctic i amb totes les comoditats, les habitacions disposen de grans banys amb jacuzzi per a 2 persones, perfecte per a escapades en parella.

Reservar ara